Aktualitet

Hidhet shorti në Presidencë, gjyqtari Sokol Binaj do të drejtojë KED


Bëni LIKE faqen zyrtare në Facebook
               Publikuar në : 12:35 - 03/12/21 |
mapo.al

Gjyqtari i Gjykatës së Lartë, Sokol Binaj, do të jetë kryetari i Këshillit të Emërimeve në Drejtësi për 2022.


Ai u zgjodh anëtar i KED nga gjykata e Lartë në shortin e hedhur në Presidencë dhe automatikisht mban edhe kryesimin e KED për një mandat 1 vjeçar.


Anëtarët e përhershëm të Këshillit të Lartë të Emërimeve në DrejtësiNga Gjykata Kushtetuese
-Marsida Xhaferllari (anëtar i përhershëm)-Elsa Toska (anëtar i përhershëm)

-Altin Binaj (anëtar zëvendësues)

Nga Gjykata e Lartë

-Sokol Binaj (anëtar i përhershëm dhe kryetar i KED)

-Sandër Simoni (anëtar zëvendësues)

Nga Prokuroria e Përgjithshme

-Anila Leka (anëtare e përhershme)

-Thoma Jano (anëtar zëvendësues)

Nga Gjykatat e Apelit

-Edlira Petri (anëtare e përhershme)

-Enton Dhimitri (anëtar i përhershëm)

-Ridvan Hado (anëtar zëvendësues)

Nga Prokuroritë pranë Gjykatave të Apelit

-Arta Marku (anëtare e përhershme)

-Etien Kapo (anëtar u përhershmëm)

-Genti Xholi (anëtar zëvendësues)

Nga Gjykatat Administrative

-Klodiana Mema Veizi (anëtare e përhershme)

– Erarbër Madhi (anëtar zëvendësues)

15


Etiketa: ,

Pas