Himarë – Katër anëtarë të një familje dalin për peshkim në mes të dallgëve, zhduket gruaja

HIMARË – Policia Kufitare dhe roja bregdetare shpëtojnë tre shtetas që rrezikuan të mbyteshin në det, të cilët kishin dalë për peshkim me një mjet të vogël lundrues, i cili u fundos. Vijon kërkimi intensiv në det, për gjetjen edhe të një shtetaseje që ishte në bordin e këtij mjeti lundrues, e cila dyshohet se është … Continue reading Himarë – Katër anëtarë të një familje dalin për peshkim në mes të dallgëve, zhduket gruaja