Hulumtim i MAPO: Rama ‘qeveris’ nga dritarja e propagandës virtuale

Edi Rama është shefi i vendit më të varfër në Europë dhe që thyen çdo rekord për transmetime live në TV dhe rrjetet sociale. Kryeministri i 3 milionë shqiptarëve, shpenzon gjithë ditën live dhe është i vetmi në kontinent që ka ndërtuar një televizion të vetin. Gazeta MAPO sjell një hulumtim të bazuar në krahasimin … Continue reading Hulumtim i MAPO: Rama ‘qeveris’ nga dritarja e propagandës virtuale