Viktima e parë e zjarreve, del foto e të moshuarit – tentoi të mbrojë shtëpinë

Shqipëria regjistroi viktimën e parë nga zjarret që kanë përfshirë vendin tonë ditët e fundit. Pasditen e kësaj të marte banorët e fshatit “Asim Zeneli”, në Njësinë Administrative Lunxhëri-Antigone, në Qarkun e Gjirokastrës, dhanë alarmin pasi një zjarr i përmasave të frikshme po i drejtohej shtëpive. I moshuari Andrea Haxhiaj dhe bashkëshortja e tij u … Continue reading Viktima e parë e zjarreve, del foto e të moshuarit – tentoi të mbrojë shtëpinë