I ftohti, kujdes shëndetësor ndaj të moshuarve, të sëmurëve dhe fëmijëve

Si të mbroni shëndetin tuaj gjatë stinës së ftohtë të dimrit. Zvogëloni mundësitë për t’u rrëzuar Zvogëloni mundësitë për t’u rrëzuar gjatë muajve të dimrit, ku dhe rreziku për të ndodhur një ngjarje e tillë shtohet. Gjatë këtyre muajve ndodh të përballeni me klimën e acartë, shoqëruar kjo me ngrica dhe mjegull. Nëse ju duhet … Continue reading I ftohti, kujdes shëndetësor ndaj të moshuarve, të sëmurëve dhe fëmijëve