Incerenatorët, Rama refuzon përballjen me Bashën në telefon

Kryeministri teksa krijoi një kaos në studio duke u përpjekur të sqarojë çështjen e incerenatorëve, solli disa dokumenta për të akuzuar Lulzim Bashën, që sipas tij, kur ishte kryetar bashkie, paska patur një plan për një skemë të rrezikshme dhe shumë të kushtueshme për shtetin. Në këto momente, kryetari i PD ka kërkuar të përfshihet … Continue reading Incerenatorët, Rama refuzon përballjen me Bashën në telefon