Galeri

Instituti i Statistikave (INSTAT): Njoftim për vende të lira pune


               Publikuar në : 15:37 - 01/03/19 |
mapo.al


 

NJOFTIM PËR VENDE TË LIRA PUNE NË ZBATIM TË CENS-IT TË POPULLSISË DHE BANESAVE 2020

Instituti i Statistikave (INSTAT), në zbatim të aktiviteteve të Cens-it 2020, shpall pozicionet vakante si më poshtë:

  • Koordinator i Projektit për CENS-in e popullsisë dhe Banesave 2020 (1 pozicion)

http://instat.gov.al/media/5218/koordinator-projekti-_cens-2020.pdf

 

  • Koordinator Teknik për CENS-in e popullsisë dhe Banesave 2020 (1 pozicion)

http://instat.gov.al/media/5220/koordinator-teknik-_cens-2020.pdf

 

  • Koordinator Administrativ për CENS-in e Popullsisë dhe Banesave 2020 (1 pozicion)

http://instat.gov.al/media/5219/koordinator-administrativ-_cens-2020.pdf

 

Afati i dorëzimit të dokumentacionit për aplikantët do të jetë data 11/03/2019.

 

 

 KOMENTO (0)

Shkruaj nje koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* *

Pas