Integrimi, Merkel: BE s’duhet të nxjerrë kushte të reja, mirëkuptoj zhgënjimin

Kancelarja gjermane Angela Merkel deklaroi sot në Tiranë se BE duhet të thotë e prerë kushtet për t’u bërë pjesë e Bashkimit Europian. Ajo theksoi se në momentin kur këto kushte plotësohen BE nuk mund të nxjerrë kushte të tjera pasi kjo sjell zhgënjim. “BE duhet të thonë se cilat janë kriteret dhe kushtet për … Continue reading Integrimi, Merkel: BE s’duhet të nxjerrë kushte të reja, mirëkuptoj zhgënjimin