“Integriteti i BE po sfidohet”/Pahor: Të hapen negociatat për Tiranën e Shkupin

Presidenti i Sllovenisë Borut Pahor gjatë Forumit Strategjik të “Bledit” që po mbahet në vendin e tij dhe ku po merr pjesë edhe Shqipëria u shpreh se Bashkimi Europian duhet t’i kthejë sytë dhe t’i kushtojë rëndësi të veçantë Ballkanit Perëndimor dhe perspektivës së integrimit. Ai mbështeti nismën e “Ballkanit të Hapur”. “Procesi nuk është … Continue reading “Integriteti i BE po sfidohet”/Pahor: Të hapen negociatat për Tiranën e Shkupin