INTERVISTA E VITIT/ Leka II, pesha mbretërore e 11 viteve në fron

Rrëfimi i Princ Leka II për të ardhmen e familjes mbretërore, sfidat në ekzil dhe lufta e përditshme për të çrrënjosur historiografinë komuniste. Si e vlerëson përudhën e Mbretit Zog dhe një përgjigje për togfjalëshin e përdoruar në komunizëm, por edhe sot si: “tradhti” dhe “vjedhje thesari”… Përditshmëria e Princ Leka II dhe synimi për … Continue reading INTERVISTA E VITIT/ Leka II, pesha mbretërore e 11 viteve në fron