Në makinën e prokurorit, kush është i tmerrshmi që dhunoi barbarisht biznesmenin libanez

Landi Muharremi alias Aleksandër Laho, i cili ndodhej në makinë me prokurorin e Durrësit, Arjan Ndoja, që sot iu bë atentat pranë mbikalimit të Shkozetit në Durrës, është një emër i njohur për policinë dhe drejtësinë shqiptare. Në shtator të vitit 2016 ai u shpall në kërkim për rrahjen barbare të biznesmenit libanez, Faadi Mitri, … Continue reading Në makinën e prokurorit, kush është i tmerrshmi që dhunoi barbarisht biznesmenin libanez