Ja kufijtë e Shqipërisë etnike: Studimi që nuk duhet humbur

Punimi i profesor Ahmet Gashit për Shqipërinë etnike dhe harta e Shqipërisë së vërtetë Përgatiti: Veli Haklaj Në Arkivin Qendror të Shtetit, Tiranë, në Fondin 144 – Koleksioni i hartave, administrohet dosja nr. 3, me afat ruajtje të përhershëm, me 42 fletë, e cila përmban hartën Shqipnija e Vërtetë, punuar nga Prof. Ahmet Gashi, si dhe … Continue reading Ja kufijtë e Shqipërisë etnike: Studimi që nuk duhet humbur