“Je kundërshtar politik” – Andi Lila nuk lejohet të xhirojë në stadiumin ku është rritur

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur ditën e sotme me një nga ish-lojtarët më në zë futbollit shqiptar, Andi Lila. Ndërsa ka qenë duke regjistruar një dokumentar me kërkesë të News 24, ish-lojtari i Kombëtares së Shqipërisë dhe njëkohësisht kryetari i Sindikatës së Futbollistëve, është ndaluar të xhirojë në stadiumin e qytetit. Arsyeja sipas asaj që … Continue reading “Je kundërshtar politik” – Andi Lila nuk lejohet të xhirojë në stadiumin ku është rritur