“Je një hiç, s’jemi në Call Center këtu”, debat mes Shehajt, Bashës dhe Dumës

Kreu i selisë blu ka pritur këto dy ditë kryetarët e degëve të Tiranës bashkë me deputetët për t’ju dhënë udhëzimet në lidhje me aksionin opozitar si dhe për të informuar bazën në lidhje me vendimarrjen për nismën e Sali Berishës.  Në takimin ku ishin të pranishëm Basha, Shehaj, Bardhi, Duma, Vokshi dhe 6 kryetar … Continue reading “Je një hiç, s’jemi në Call Center këtu”, debat mes Shehajt, Bashës dhe Dumës