Jeff Bezos dhe 3 shoqërues udhëtojnë sot në hapësirë, fluturimi zgjat 11 minuta

Miliarderi amerikan, Jeff Bezos, do të udhëtojë sot në hapësirë me anijen raketë të ndërtuar nga kompania e tij, Blue Origin. Ai do të shoqërohet nga vëllai i tij, Mark, një pilote 82-vjeçare, Wally Funk, dhe një student 18-vjeçar, Oliver Daemen. Fluturimi i tyre do të zgjasë 11 minuta. “Ta shohësh Tokën nga hapësira, është … Continue reading Jeff Bezos dhe 3 shoqërues udhëtojnë sot në hapësirë, fluturimi zgjat 11 minuta