Ju vranë dy djemtë në Velipojë, babai në lot: Më është fikur dera e shtëpisë

Në përplasjen me armë në Velipojë që regjistroi masakrën më të madhe në këtë sezon turistik, viktima mbetën 4 persona. Kujtim Ferracaku 59 vjeç, Xhovani Gocaj 25-vjeç, Edmond Gocaj 38 vjeç, vëllezër dhe Myzerim Zeneli, 20 vjeç, punonjës i çadrave. Pjetër Gocaj, babai i dy viktimave, Xhovani Gocaj dhe Edmond Gocaj, i tronditur për ngjarjen … Continue reading Ju vranë dy djemtë në Velipojë, babai në lot: Më është fikur dera e shtëpisë