Auto

Ka shofere më të keqe se kjo?

               Publikuar në : 12:49 - 07/12/14 |
mapo.al

Që femrat nuk janë në lartësinë e meshkujve përsa i përket drejtimit të makinave kjo dihet.


Por shikoni se çfarë ka katranosur kjo shofere.Asaj i është dashur një kohë e gjatë dhe shumë manovra për të bërë një parkim të thjeshtë.


Mendoni nëse do të ishte shofere kamioni çfarë mund të bënte.Pas