Kandidoi në SPAK, kush është Prokurori i arrestuar në operacionin ndërkombëtar

Prokuori ndaj të cilit është lëshuar urdhër-arresti në kuadër të operacionit ndërkombëtar kundër një rrjeti të dyshuar për trafik droge e pastrim parash është Maksim Sota. Ai ndodhet në “arrest shtëpie”. Sota ka qenë kandidat për në SPAK dhe në korrik 2019 u intervistua nga KLP si kandidat i Strukturës së Posaçme Antikorrupsion, por u … Continue reading Kandidoi në SPAK, kush është Prokurori i arrestuar në operacionin ndërkombëtar