Kaosi në Afganistan, OKB: Ndalni armiqësinë, qeveri e re gjithëpërfshirëse

Anëtarët e Këshillit të Sigurimit të OKB-së në përfundim të mbledhjes urgjente që zhvilluan sot “bënë thirrje për ndërprerjen e menjëhershme të të gjitha armiqësive në Afganistan dhe krijimin, përmes negociatave, të një qeverie të re, të bashkuar, gjithëpërfshirëse dhe përfaqësuese, gjithashtu me gra”. Gjithashtu në deklaratën unanime, njëzëri ata “nënvizuan se duhet të garantohet … Continue reading Kaosi në Afganistan, OKB: Ndalni armiqësinë, qeveri e re gjithëpërfshirëse