“Kapja e shtetit” – Dorëzimi i “rilindjes” te krimi dhe korrupsioni

Qeveria ka ligjëruar korrupsionin me anë të “ligjeve të porositura” apo koncesioneve me kosto marramendëse. Zyrtarët e lartë shtetërorë dhe politikë favorizojnë krimin dhe përdorin bandat kriminale për vjedhje votash. Tabloja tronditëse për Shqipërinë vjen nga Transparency International. Po çfarë do të thotë “kapje e shtetit” dhe cilat janë pasojat në ekonominë e vendit e … Continue reading “Kapja e shtetit” – Dorëzimi i “rilindjes” te krimi dhe korrupsioni