Karteli më i madh shqiptar që u shkatërrua sot, drejtohej nga Dritan Rexhepi, porositësi i pengmarrjes së Jan Prengës

Zbardhen detaje të reja nga operacioni ndërkombëtar antidrogë i koduar “Los Blancos”, ku u shkatërrua karteli më i madh shqipfolës i trafikut të kokainës. Operacioni është shtrirë në 10 vende të ndryshme të botës, përfshirë edhe Shqipërinë, si në Itali, Belgjikë, Emiratet e Bashkuara Arabe, Gjermani, Greqi, Holandë, Rumani, Hungari dhe Ekuador. I arrestuar është … Continue reading Karteli më i madh shqiptar që u shkatërrua sot, drejtohej nga Dritan Rexhepi, porositësi i pengmarrjes së Jan Prengës