Kryesore

Keni lindur në shtator? Ja sa me fat jeni…


Bëni LIKE faqen zyrtare në Facebook
               Publikuar në : 13:59 - 14/09/18 |
mapo.al

Të lindurit në shtator janë persona të cilët janë më të prirur drejt suksesit. Të gjithë ato që e kanë ditëlindjen në këtë muaj duhet të jenë të lumtur pasi janë persona me fat.


Sipas një studimi më të fundit të realizuar në Amerikë, rezultatet tregojnë se personat e lindur në shtator kanë gjasa të jetojnë deri në 100 vjet. Kjo sigurisht është arsye për të festuar.


Gjithashtu këto janë persona që kanë ndryshime nga personat e lindur në muajt e tjerë. Ata gjithmonë  dallojnë nga rrethi i tyre dhe kanë karakteristika kurioze. Nuk janë vetëm cilësi mbresëlënëse që ata kanë, por edhe shumë gjëra të lidhura që përcaktojnë jetën e tyre.

Ata janë shumë serioz për punën dhe profesionin e tyre dhe shpesh bëjnë përpjekje shtesë për të shkëlqyer në jetë.Ata janë folës të lindur. Kanë cilësinë e pamasë në oratori dhe fuqi të madhe për t’i bindur të tjerët me fjalimet  e tyre. Cilësia e pamasë e të folurit me tonin e kërkuar është cilësia më mbresëlënëse që ata kanë.Ata e njohin fuqinë dhe ndikimin e tyre dhe shpesh e keqpërdorin atë. Ju do të shihni natyrën sarkastike të njerëzve të lindur në shtator shumë shpesh. Megjithatë, ata nuk e bëjnë atë seriozisht dhe shpesh e kufizojnë atë për shaka dhe argëtim.

Ata kurrë nuk lënë asgjë në mes derisa arrijnë përsosmërinë, dhe janë persona për të ecur më shumë në rrugën e artit.

Personat e lindur në shtator janë detektivë profesionistë.Ata gjithmonë kanë prirje për të hetuar. Janë dyshues dhe kanë aftësi shumë të mira analitike dhe logjike dhe që i ndihmojnë ata të hetojnë çdo çështje.

Ata e dashurojnë ushqimin. Gjithmonë tentojnë të krijojnë një ekuilibër mes dashurisë për ushqim dhe stilit të jetesës së shëndetshme. Kjo është pika më e madhe e tyre pozitive pasi mund ta kontrollojnë veten.

Ata besojnë në vetë-përmirësimin. Njerëzit e lindur në shtator kanë aftësi për të analizuar vetë dhe për të gjetur të metat e tyre. Pra personat e lindur në këtë muaj janë më me fat se ato që kanë lindur në muajt e tjerë të vitit, shkruan Vizion Plus.

1


Etiketa: , ,

Pas