Kërcënimet, Agron Tufa largohet nga Shqipëria, kërkon azil politik

Drejtori ekzekutiv i Institutit për Studimin e Krimeve dhe pasojave të Komunizmit në Shqipëri (ISKPK), Agron Tufa, është larguar nga Shqipëria duke kërkuar azil politik jashtë vendit. Lajmin e ka bërë të ditur përmes një postimi në rrjete sociale, avokati i tij Kujtim Cakrani. “Kërcënimet dhe zvarritja pafund e gjyqit, mosfillimi i procesit ndaj Cajës, … Continue reading Kërcënimet, Agron Tufa largohet nga Shqipëria, kërkon azil politik