Këshilli i Europës: Zgjedhjet e 30 qershorit nuk ishin demokratike, ra besimi i qytetarëve

Delegacioni i nivelit të lartë të Autoriteteve Lokale dhe Rajonale të Këshillit të Evropës, në përfundim të misionit të tij në Tiranë, ka arritur në përfundime që rrëzojnë gjithë procesin e votimeve të 30 qershorit. Drejtuesit e delegacionit të KiE, në qëndrimet finale që mbajtën pas njohjes me situatën në Shqipëri, me një gjuhë direkte, … Continue reading Këshilli i Europës: Zgjedhjet e 30 qershorit nuk ishin demokratike, ra besimi i qytetarëve