Këshilli Politik/ PS refuzon propozimin e opozitës për hapjen 100% të listave

Burime për Mapo nga mbledhja e Këshillit Politik bëjnë me dije se PS refuzon propozimin e Opozitës i cili mundëson hapjen e listave 100 %, pa ndryshime të tjera në formulën e koalicioneve dhe shpërndarjes së mandateve. Përfaqësuesi i PS në Këshillin Politik Damian Gjiknuri mësohet të ketë kërkuar mbylljen e mbledhjes disa herë, duke … Continue reading Këshilli Politik/ PS refuzon propozimin e opozitës për hapjen 100% të listave