Profil/ Klasa e “Artë 2001” dhe tre sfidat e kryeprokurorit të ri

Prokurori i Përgjithshëm Olsian Çela nga dje mori zyrtarisht drejtimin e institucionit të akuzës. Takimi domethënës me ish-shoqen e klasës Arta Marku dhe çfarë fshihej pas kortezisë së shfaqur. Sfidat e para dhe kapja e drejtë e fjalës: “Njerëzit duan drejtësi”… Sprovat që Çela është i dënuar për t’i kapërcyer. Shokët e klasës së dikurshme … Continue reading Profil/ Klasa e “Artë 2001” dhe tre sfidat e kryeprokurorit të ri