Kodi Zgjedhor, Rama: Nesër votohet në Parlament, PS-ja ka qenë shërbëtore e përulur

Kryeministri Edi Rama deklaroi se Kodi Zgjedhor do të votohet nesër në Parlament. Ai tha se Partia Socialiste ka qenë “shërbëtore” e opozitës parlamentare dhe asaj të bashkuar në procesin e kodit të ri elektoral. “Të gjithë kanë marrë më shumë, shumë më shumë se sa ne nga ky proces në sensin e asaj që … Continue reading Kodi Zgjedhor, Rama: Nesër votohet në Parlament, PS-ja ka qenë shërbëtore e përulur