Kompromis qeveri-opozitë? Rama në konferencën me Roth: Kërkesë alarmante

Ministri gjerman për Evropën Michael Roth gjatë konferencës së përbashkët me kryeministrin Edi Rama tha se dëshiron që të ketë një raport me respekt të madh mes partisë që qeveris dhe opozitës Ndërkohë i pyetur nga gazetarët për një kompromis të mundshëm mes qeverisë dhe opozitës, kryeministri Edi Rama është shprehur optimist. Ai ka thënë … Continue reading Kompromis qeveri-opozitë? Rama në konferencën me Roth: Kërkesë alarmante