Konferenca e Donatorëve/ Suedia dhuron 5.6 milion euro për procesin e rindërtimit

Nëpërmjet një video në Facebook, ambasada e Suedisë në vendin tonë ka deklaruar se Suedia do të dhurojë 5.6 milion euro për procesin e rindërtimit pas tërmetit. Ky fond do të shkojë për rindërtimin e banesave, përballimin e situatave emergjente, zhvillimin e ekonomisë dhe të kulturës. Gjithashtu njoftohet se ministri i Suedisë për Bashkëpunim Ndërkombëtar … Continue reading Konferenca e Donatorëve/ Suedia dhuron 5.6 milion euro për procesin e rindërtimit