Konferenca – Rama sulmon emër për emër kandidatët opozitarë

Kryeministri Edi Rama ka nisur konferencën online me kandidatët për zgjedhjet e 25 prillit. Rama e ka nisur me dy kryesueset e listës, Najada Çomon dhe profesoreshën e inxhinierisë së ndërtimit Luljeta Bozo, për të cilët tha se janë dy profesioniste që do të kontribuojnë për vendin. Por Rama, sërish ka ironizuar koalicionin opozitar, ku … Continue reading Konferenca – Rama sulmon emër për emër kandidatët opozitarë