Konflikti- Izraeli vret komandantin e Hamasit, përshkallëzohet dhuna

Izraeli tha të mërkurën se ka vrarë 16 pjesëtarë të Hamasit në Gaza. Luftimet midis forcave izraelite dhe grupit militant u përshkallëzuan qysh më 10 maj. Që nga ajo ditë, së paku 56 palestinezë janë vrarë në Gaza – në mesin e tyre 14 fëmijë, thanë autoritetet shëndetësore. Së paku gjashtë njerëz janë vrarë në … Continue reading Konflikti- Izraeli vret komandantin e Hamasit, përshkallëzohet dhuna