Galeri

Kontrolli i Lartë i Shtetit: Njoftim për Vende të Lira Pune





Na ndiqni në Facebook
               Publikuar në : 12:01 - 02/09/19 |
mapo.al


REPUBLIKA E SHQIPËRISË
KONTROLLI I LARTË I SHTETIT



NJOFTIM PËR VENDE TË LIRA PUNE


 

Kontrolli i Lartë i Shtetit  bazuar në legjislacionin për Nëpunësin Civil hap procedurën e pranimit për vende të lira pune:

  1. Për 2 (dy) vende në pozicionin e Audituesit në Departament Auditimi.

Kërkesat për kandidatët e këtij vendi pune janë:

-Të kenë kryer arsimin e lartë në Inxhinieri Ndërtimi.; Të kenë eksperiencë pune në fushën e diplomimit dhe/ose Administratë Publike mbi 10 vjet. Të zotërojnë gjuhën angleze;  Të zotërojnë programet bazë të kompjuterit; teknikat CAAT në Auditim, programin IDEA;Të kenë aftësi të mira menaxhuese dhe komunikuese për të punuar në grup.

Paga mujore për këtë vend pune është në nivelin e pagave të shërbimit civil.

  • Përshkrimi i punës
  • Paraqitja e dokumenteve
  • Konkurrimi

Si dhe informacioni më i plotë mbi kriteret e kërkuara ndodhen në faqen web të KLSH-së, rubrika Vende Pune  http://www.klsh.org.al/web/Vende_pune                

Kontrolli i Lartë i Shtetit

 


Etiketa: ,

Pas