Galeri

Kontrolli i Lartë i Shtetit: Njoftim për Vende të Lira Pune

Bëni LIKE faqen zyrtare në Facebook
               Publikuar në : 14:55 - 29/01/20 |
mapo.al

 


  


REPUBLIKA E SHQIPËRISË
KONTROLLI I LARTË I SHTETIT

NJOFTIM PËR VENDE TË LIRA PUNE

Kontrolli i Lartë i Shtetit  bazuar në legjislacionin për Nëpunësin Civil hap procedurën e pranimit për vende të lira pune:

  1. Për 2 (dy) vende në pozicionin e Audituesit të Lartë në Departament Auditimi –Kërkesat për kandidatët e këtij vendi pune janë: -Të kenë kryer arsimin e lartë dhe të jenë diplomuar në Bachelor:1. Ekonomik/Menaxhim. – 2.Drejtësi; Të diplomuar në Master Shkencor në Financë dhe Bankë;Do të favorizohen kandidatët e diplomuar në Master Shkencor në një nga vendet e BE; Të kenë eksperiencë në fushën e diplomimit Të zotërojnë gjuhën angleze, një gjuhë të dytë të huaj të një prej vendeve të BE-së;Të zotërojnë programet bazë të kompjuterit; paketën MS Office, programin IDEA, teknikat CAAT në Auditim si dhe programet e Mbajtjes së Kontabilitetit Alpha/Financa;Të kenë aftësi të mira menaxhuese dhe komunikuese për të punuar në grup; Paga mujore për këtë vend pune është në nivelin e pagave të shërbimit civil.
  • Përshkrimi i punës
  • Paraqitja e dokumenteve
  • Konkurrimi

Si dhe informacioni më i plotë mbi kriteret e kërkuara ndodhen në faqen web të KLSH-së, rubrika Vende Pune  http://www.klsh.org.al/web/Vende_pune                      

Kontrolli i Lartë i ShtetitPas