Galeri

Kontrolli i Lartë i Shtetit: Thirrje për abstrakte për Konferencën e VII-të Vjetore Shkencore të KLSH-së

Bëni LIKE faqen zyrtare në Facebook
               Publikuar në : 13:28 - 12/02/20 |
mapo.al

 


  


REPUBLIKA E SHQIPËRISË

 KONTROLLI I LARTË I SHTETIT

KRYETARI 

Thirrje për abstrakte për

Konferencën e VII-të Vjetore Shkencore të KLSH-së me temë :

Objektivat e Kombeve të Bashkuara për Zhvillimin e Qëndrueshëm 2030 dhe Shqipëria” 

Konferenca do të fokusohet në sfidat dhe veprimtarinë e institucioneve shqiptare në arritjen e shtatëmbëdhjetë objektivave të Kombeve të Bashkuara për Zhvillimin e Qëndrueshëm 2030.

Në Konferencë do të përfshihen kontribuesit e gjashtë konferencave të tjera shkencore të organizuara nga KLSH, SAI-t e rajonit, SAI-t që KLSH ka marrëveshje bashkëpunimi, SIGMA, përfaqësues të botës akademike e shoqërisë civile, etj.

Shprehja konkrete e interesit, të çdo specialisti të fushës së auditimit, ekonomisë, jurisprudencës (institucione akademike, universitare apo shoqatave profesionale të fushës) dhe më gjerë lidhur me tematikat e trajtuara në shtatëmbëdhjetë objektivat e Zhvillimit të Qëndrueshëm 2030, do të ishte një kontribut i vlerësuar dhe i mirëpritur për konferencën. 

Në Komitetin  Shkencor të Konferencës do të marrin pjesë : 

 • Kryetari i KLSH-së
 • Dr.Skënder Osmani
 • Dr.Jorgji Bollano
 • Florion Mima
 • Jacek Jezierski
 • Dr. Sherif Bundo
 • As.Dr.Sazan Guri
 • Dr.Tonin Kola
 • Dr. Lindita Milo
 • Dr.Hysen Çela
 • Dr.Aurela Anastasi
 • Wojciech Kutyla
 • Joop Vrolijk
 • Alastair Swarbrick

Komiteti organizator i Konferencës është si më poshtë : 

 • Kryetari i KLSH-së
 • Ass.Dr. Manjola Naço
 • Rinald Muça
 • Luljeta Nano
 • Irena Islami
 • Qeram Cibaku

Informacione shtesë 

Konferenca do të zhvillohet në Tiranë në datën 12 maj 2020.

Pjesëmarrja në Konferencë është pa pagesë.

Materialet që do të plotësojnë standardet e kërkuara do të publikohen nga KLSH në një botim të veçantë.

Afati për dorëzimin e abstrakteve është  data 20 prill 2020.

Komunikimi i mëtejshëm lidhur me Konferencën për të gjithë të interesuarit mund të realizohet në këto adresa: [email protected]  dhe [email protected]

Bujar LESKAJ 

   KRYETAR

 CLOSE
CLOSE
Pas