Koronavirusi në vendin tonë, 4 viktima në 24 orët e fundit

Në 24 orët e fundit në vendin tonë 4 persona kanë humbur betejën me virusin e rrezikshëm, një 65-vjeçar nga Vlora dhe 3 qytetarë nga Tirana: një 59-vjeçar, një 75-vjeçar dhe një 76-vjeçar, me sëmundje bashkëshoqëruese. Nga 820 testime të kryera janë regjistruar 127 raste të reja me COVID-19. Fatmirësisht 103 persona janë shëruar. Në … Continue reading Koronavirusi në vendin tonë, 4 viktima në 24 orët e fundit