Korrupsion në sistemin e drejtësisë dhe futboll, arrestohet prokurori Sali Hasa dhe 5 të tjerë

SPAK ka finalizuar një tjetër operacion në goditjen e gjyqtarëve dhe prokurorëve të korruptuar. Në pranga ka rënë Sali Hasa prokuror në Prokurorinë Pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Sarandë, i dyshuar për kryerjen e veprës penale “Korrupsioni pasiv i gjyqtarëve, prokurorëve dhe funksionarëve të tjerë të drejtësisë”. I arrestuar është edhe Napolon Hodaj, Oficeri … Continue reading Korrupsion në sistemin e drejtësisë dhe futboll, arrestohet prokurori Sali Hasa dhe 5 të tjerë