Korrupsioni – Arrestohet njeriu i besuar i Ramës dhe Braçes në Lushnje

Kryebashkiaku i Lushnjës është arrestuar dje nga SPAK nën akuzën për korrupsion dhe abuzim me tenderat. Tushe ishte njeriu i besuar i Ramës dhe Braçes për 4 mandate. Kryeministri u shpreh se ai nuk gëzon mbështetjen e PS para drejtësisë. Basha kërkoi që hetimi të shkojë më thellë te lidhjet e kryebashkiakut me krimin dhe … Continue reading Korrupsioni – Arrestohet njeriu i besuar i Ramës dhe Braçes në Lushnje