Kosova voton sot për qeverinë e re

1,794,862 qytetarë kosovarë me të drejtë vote, do të vendosin sot për qeverinë e re. 888 qendra votimi janë hapur prej orës 07:00 në të gjithë vendin, dhe do të mbyllen në orën 19:00 për zgjedhjen e 120 deputetëve të Kuvendit të Kosovës. E para që votoi ishte Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Valdete … Continue reading Kosova voton sot për qeverinë e re