Kreu i OBSH parashikon mbi 100,000 viktima deri në mbyllje të Lojrave Olimpike

Lojërat Olimpike do të vazhdojnë sipas planit në kryeqytetin e Japonisë, Tokio, dhe Organizata Botërore e Shëndetësisë e ndezi “dritën jeshile”, veçse i rezervoi vetes të drejtën për t’i anuluar në minutën e fundit. Shqetësimi është i madh sepse mbi 70 raste me Covid janë identifikuar në Fshatin Olimpik, ku ende nuk kanë arritur të … Continue reading Kreu i OBSH parashikon mbi 100,000 viktima deri në mbyllje të Lojrave Olimpike