Krimi tronditës në Elbasan, Regis Runaj u godit 27 herë me thikë nga shoku i tij Euglen Halili

Plot 27 goditje me thikë në trup ka marrë Regis Runaj, 23 vjeç nga shoku i tij Euglen Halili, i cili së bashku me Xhuljo Hoxhën, e kishin ftuar viktimën për të konsumuar lëndë narkotike. Autorët e krimit të rëndë u arrestuan sot nga RENEA dhe FNSH. Euglen Halili dhe Xhuljo Hoxha janë vrasës me … Continue reading Krimi tronditës në Elbasan, Regis Runaj u godit 27 herë me thikë nga shoku i tij Euglen Halili