Kriminelët e regjimit komunist sipas ‘Luftëtarit të lirisë’

Nga Veli Haklaj Veprimi i emigracionit shqiptar kundër regjimit komunist të Tiranës Vendosja e diktaturës komuniste në Shqipëri, përveç të tjerave, solli dhe një rritje të emigracionit politik dhe ekonomik shqiptar, në Jugosllavi, Greqi, Itali, Turqi, Egjipt, Francë, SHBA, Kanada, Australi etj. Grupimet kryesore në të cilat vepronte ky emigracion ishin: Komiteti Shqipëria e Lirë, … Continue reading Kriminelët e regjimit komunist sipas ‘Luftëtarit të lirisë’