Krizë në rrjetet sociale, bien Whatsapp, Instagram dhe Facebook

Një krizë në rrjetet sociale ka vënë në panik të gjithë njerëzit. WhatsApp, Facebook, Instagram kanë dalë thuajse jashtë funksionit. Me një vëzhgim të thjeshtë në disa profile në rrjetet sociale vëmë re se fotot nuk mund të shkarkohen, mesazhet nuk dërgohen, ose ndodh rrallëherë me vështirësi. Ende nuk ka ndonjë sqarim por paraprakisht dyshohet … Continue reading Krizë në rrjetet sociale, bien Whatsapp, Instagram dhe Facebook