Kryengritja që do sillte Diktaturën e Ndritur në Shqipëri

-Diktatura e ndritur e Ismet Totos përballë gjykatës politike të Ahmet Zogut Nga Veli Haklaj   Hyrje Një ndër lëvizjet që do të kërcënonte seriozisht rendin kushtetues dhe tentoi ndryshimin me dhunë të sistemit qeverisës në Shqipëri ishte edhe Kryengritja e Delvinës e vitit 1937. Acarimet deri në ekstrem të politikës së brendshme shqiptare u … Continue reading Kryengritja që do sillte Diktaturën e Ndritur në Shqipëri