Kuriozë? Ja si duken personat publikë të plakur (Foto)

Personazhet e njohur shqiptarë duket se nuk i kanë rezistuar dot tundimit për të parë sesi do të duken në moshë të thyer. Nëpërmjet aplikacionit “FaceApp”, ata e kanë parë veten me disa vite mbi kurriz dhe nuk kanë ngurruar që t’ua prezantojnë edhe ndjekësve të tyre nëpër rrjete sociale. “Kemi zhvilluar një teknologji të … Continue reading Kuriozë? Ja si duken personat publikë të plakur (Foto)