Aktualitet

Kursi i patentës, ndryshojnë rregullat për praktikën (VIDEO)

               Publikuar në : 10:28 - 21/07/19 |
mapo.al

Nëse deri më tani keni mundur të jepni para për të marrë patentën, nga vjeshta e këtij viti kjo nuk do të jetë e mundur. Të paktën këtë pretendon Drejtoria e Shërbimeve të Transportit Rrugor, e cila pritet të implementojë për herë të parë në rajon një sistem monitorimi të testimit të praktikës për të marrë lejen e drejtimit për kategorinë B, autoveturat. Monitorim i rreptë 360 gradë me audio dhe figurë, transmetim në kohë reale apo dhe gjurmimi i autoshkollave me GPS, shihen si masa konkrete për të parandaluar korrupsionin dhe marrjen e patentës duke paguar para.


Për herë të parë në rajon, së shpejti në Shqipëri 🇦🇱!Revolucion digjital për monitorimin e Testimit Praktik!


✅Monitorim 360 gradë me audio dhe figurë

✅Livestreaming në kohë reale

✅Gjurmim me GPS i vendndodhjes dhe trajektores së përshkuar

✅Menaxhim dhe analizë e videove

✅All in One Mobile Camera FULL HD (NVR)

Leje Drejtimi e merituar, siguri rrugore e garantuar! 🚗🚦🛣


Etiketa: , ,

Pas