Kurti me Ramën: Të hiqen barrierat mes dy vendeve, mbledhim qeveritë në nëntor

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti në konferencën e përbashkët me homologun Edi Rama në Prishtinë ka vënë theksin te heqja e barrierave mes dy vendeve. Pavarësisht përplasjeve me Ramën për “Open Balkan”, Kurti u zotua për rritjen e bashkëpunimit mes dy qeverive dhe theksoi se tregu duhet të jetë sa më unik. Sipas tij pikërisht … Continue reading Kurti me Ramën: Të hiqen barrierat mes dy vendeve, mbledhim qeveritë në nëntor