Kush ua dha të drejtën të flisni në emër të gjithë shqiptarëve

Rreth letrës së ministrave gra Janë tetë ministre gra që u janë drejtuar deputetëve të Parlamentit Holandez me një letër. Në këtë letër shkruajnë se janë “nëna dhe bija, gra që luftojnë për familjet tona dhe për kombin tonë”. Më poshtë shkruajnë: “Ne në Shqipëri sinqerisht çmojmë Holandën”. E pse? Sepse “ju ishit ndër të … Continue reading Kush ua dha të drejtën të flisni në emër të gjithë shqiptarëve