Ky është “Audi A8” me të cilin lëviznin 3 të rinjtë që shuan familjen (FOTO)

Kjo është makina tip “Audi A8” me të cilën po udhëtonin tre djem të rinj që u bënë shkaktarë për shuarjen e familjes Gushi. Igli Madani, Fabio lamaj dhe Glori Selimi përplasën makinën “Toyota” me të cilën udhëtonte familja Gushi, të sapokthyer nga Greqia. Automjeti luksoz drejtohej nga Madani, 22 vjeç. Eduart Gushi 44 vjeç, … Continue reading Ky është “Audi A8” me të cilin lëviznin 3 të rinjtë që shuan familjen (FOTO)