Bie numri i të infektuarve me koronavirus, vetëm 13 raste në 24 orët e fundit

13 raste të reja me koronavirus në vendin tonë gjatë 24 orëve të fundit (20 ishin një ditë më parë). Dr. Marjeta Dervishi nga Instituti i Shëndetit Publik përditësoi të dhënat e reja. 11 raste janë në Tiranë, 1 rast në Krujë dhe 1 rast në Shkodër. Tre prej rasteve të reja pozitive janë personel shëndetësor. … Continue reading Bie numri i të infektuarve me koronavirus, vetëm 13 raste në 24 orët e fundit