563 raste të reja dhe 8 të vdekur në Shqipëri nga koronavirusi

563 raste të reja dhe 8 viktima. Ky është bilanci në 24 orët e fundit, nga koronavirusi në Shqipëri. Vetëm Tirana ka 255 raste, ndërkohë që mes viktimave është edhe një 33-vjeçare. Testimet– Në 24 orët e fundit, në vendin tonë janë kryer 2,723 testime, prej të cilave 984 janë testime që janë kryer për … Continue reading 563 raste të reja dhe 8 të vdekur në Shqipëri nga koronavirusi